Certificate of compliance

Stichting Stomaatje

Is in overeenstemming met de HONcode

Logo certificat HONCode
4 Years

Geldigheid van het certificaat 29 Apr 2016 - Apr 2017

www.stomaatje.nl Visit Website

Logo certificat HONCode
Identificatienummer HONcode:

HONConduct779858

Datum van de eerste revisie:

12 May 2011

Geldigheid van het certificaat

29 Apr 2016 - Apr 2017

Datum van laatste bezoek:

12 May 2016
Show the HONcode seal on this site

Content identified by the HONcode team

Onderstaand vindt u de elementen geidentificeerd door het HONcode team op de specifieke datum, welke de overeenkomstigheid met de 8 ethische principes aantonen.

Professionals
Wij hebben iedere pagina na laten kijken door een professional. Een professional die feeling heeft met het onderwerp op die betreffende pagina. Een onderwerp in zijn of haar vakgebied. Het is onze informatie en onze tekst met onze schrijfwijze, maar er is met een professionele blik naar gekeken waardoor elk klein foutje, onduidelijkheid of iets wat mist eruit is gehaald of is aangevuld. (en indien er iemand nog een onjuistheid tegenkomt horen we dit natuurlijk graag)
Beeldmerk
Op de pagina's die zijn nagekeken staat een beeldmerk, zodat je precies kunt zien wel...
 

(29 Apr 2016) - Link

Collaborative platforms:

Het stomaforum heeft moderators aangesteld om het forum on-topic te houden, het zijn allemaal vrijwilligers en hebben vaak zelf een stoma of komen er dichtbij mee in aanraking.
Berichten kunnen worden verplaatst door een van de Moderators en zal als zodanig worden gemarkeerd of door middel van een persoonlijk bericht op de hoogte worden gebracht met reden van de verandering. Ook kunnen de moderators topics samenvoegen of een heel topic verplaatsen.

(07 Apr 2016) - Link

Geen vervanging van arts
De geboden informatie kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een arts, maar is slechts een bron van algemene informatie. Bezoekers worden geadviseerd om het tijdig zoeken van professionele zorg nooit uit te stellen op basis van (online) informatie. Deze site geeft geen medisch advies. Wanneer u gezondheidsklachten heeft raden wij u te allen tijde aan contact op te nemen met uw (huis)arts of stomaverpleegkundige.
 

(07 Apr 2016) - Link

Privacy
Alle informatie verzameld via onze website of het forum, zoals email adressen, zullen nooit overgedragen worden aan een derde partij, tenzij vereist bij wet. Bepaalde gegevens worden geregistreerd met het doel de statistieken bij te houden. Stomaatje maakt bij deze site gebruik van cookies. Dat zijn kleine tekstbestandjes die door de website automatisch aangeboden worden aan uw browser. Deze cookies dienen alleen voor het verzamelen en analyseren van bepaalde gegevens over het bezoek aan deze website, zoals bezoekfrequentie, browsertype, IP-adres, de bezochte pagina’s en de duur...
 

(07 Apr 2016) - Link

Collaborative platforms:

Privacy
Een deel van het forum is te lezen voor gasten en in de zoekmachines te vinden. Dit staat bij elk topic duidelijk aangegeven, houd daar dus rekening mee. Daarnaast is er nog een gedeelte alleen beschikbaar voor de mensen die zich hebben voorgesteld. Deze topics zijn beschermd en niet in de zoekmachines te vinden.
Zet geen privé gegevens van jezelf op het forum als je adres en telefoonnummer, mensen kunnen daar misbruik van maken. Het is ook niet de bedoeling om privégegevens of communicatie van anderen op het stomaforum te zetten.
Een aantal voorbeel...

(07 Apr 2016) - Link

The data displayed correspond to only one of the selected samples.

Initiatiefneemster, Design your stoma, (web)redacteur (verantwoordelijk voor alle content op de website) en sponsoring
Ik ben Eliene (1981) en ben de initiatiefneemster van stichting Stomaatje. In 2004 kreeg ik een ileostoma doordat de spieren en zenuwen van mijn dikke darm (inclusief kringspier) het niet meer deden. Het stoma betekende voor mij dat ik weer verder kon met leven, ik was en ben er dus erg blij mee! Eigenlijk ben ik banketbakker, dat was van origine mijn droombaan. Maar inmiddels heb ik mijn tweede passie ontdekt: schrijven. De websites van Stomaatje heb ik qua teksten ...
 

(29 Apr 2016) - Link

Collaborative platforms:

Geef altijd een bron van je informatie.

(07 Apr 2016) - Link

Laatst aangepast op vrijdag 13 maart 2015 17:34
 

(07 Apr 2016) - Link

Collaborative platforms:

Wo 6 Apr 2016, 20:45

(07 Apr 2016) - Link

Stichting Stomaatje
Postbus 31
2860 AA Bergambacht
NL69 RABO 0118.5775.30
KVK 24382511
 

(07 Apr 2016) - Link

Op deze pagina kun je het financiële resultaat zien van dit jaar en het vorige jaar. Wij houden van transparantie en kunnen zien waar bijvoorbeeld je donatie heen is gegaan.
 

(29 Apr 2016) - Link

Collaborative platforms:

Zonder vrijwilligers geen Stomaatje! Zie hieronder onze trots, de mensen die Stichting Stomaatje met hart en ziel helpen.

(29 Apr 2016) - Link

advertentie
 

(29 Apr 2016) - Link

Onze website toont gesponsorde advertenties welke worden onderscheiden door het woord: "Advertentie" en geplaatst in een apart kader.
 

(07 Apr 2016) - Link

advertentie
 

(29 Apr 2016) - Link

Collaborative platforms:

Spam en reclame is op geen enkele manier toegestaan op het stomaforum. Gezien de non-commerciële aard van het Stomaatje forum is het verboden bewust reclame te maken voor forums, winkels, merken e.d. Wel is het toegestaan een merknaam te noemen ter verduidelijking van een bericht of uitleg.
Er mag niet worden gelinkt naar websites van commerciële aard.

(07 Apr 2016) - Link

The content of this certificate has been collected by the HON Foundation and may not be used without HON's express consent.

responsive devices

The HONcode's significance

The Health On the Net (HON) certificate guarantees that this website complies with the eight principles of the HON Foundation's Code of Conduct at the date indicated above. The persons responsible for the site commit to maintaining its compliance with the HONcode principles for the duration of the site's certification.

However, despite the complaint system that has been put in place and the periodic review and automatic monitoring of certified sites to ensure maximum compliance with the HONcode ethical principles, it is impossible to eliminate all risks of incoherence that may appear.

Under no circumstances shall the HON Foundation and/or its partner(s) be held liable for any damages resulting from the use or the inability to use HONcode-certified websites. Similarly, the HON Foundation and/or its partner(s) shall not be held liable for the content of such certified websites or any other website accessible via a hypertext link or through third-party information.

Those responsible for the certified website are responsible for the content of the website unless otherwise provided by law.

Meer informatie over de HONcode?
responsive devices

Health website editors

Do you have your own website?

Request HONcode certification!

HONcode certification request

Health information you can trust!

Search HONcode-certified websites:

 

Download the free HONcode Toolbar
barre d'outils HONcode

The HONcode toolbar is easy to download and add to your Web browser. It connects in real time to the HON server to verify the certification status of health and medical websites. It does not collect any personal information and contains no spyware or other hidden functions.

Download

Video about the HONcode

YouTube channel

Providing you with trustworthy health information

YouTube channel