en | fr | de | sp | it | du | ru | pr
HONcode status
 
Estado de la certificación HONcode:


HONcode status
Bloc de Farmàcia / Pharmacy Blog
Está en conformidad con los principios de HONcode


Nombre del sitio web:Bloc de Farmàcia / Pharmacy Blog
Dirección del sitio web:http://blocfarminfo.ub.edu/
Nº HONcode de identificación personalizada:HONConduct232597
Fecha de revisión inicial: 26 Jun 2009
Validez del certificado01 Dec 2011 - Dec 2013
Fecha de la última visit19 Dec 2011
   Mostrar el sello HONcode en este sitio web

Este certificado confirma la revisión del sitio web por el equipo HONcode en la fecha indicada. El portal respeta y se compromete con los 8 principios auspiciados por el Código de Conducta HON (HONcode)HONcode status
HONcode status

Follow us on
Follow me on Twitter  Find us on Facebook

 


Speed access of ethical health information online is critical.

Help us in our mission:


Alguna no-conformidad con el HONcode?

The Health on the Net (HON) certificate serves as a guarantee that this website, at the date of its certification, complies with and pledges to honor the 8 principles of the HON Code of Conduct as drawn up by the HON foundation.

The responsible of the certified site commits to keep the site in compliance with the HON code principles for the duration of the certification.

Although measures such as a complaint mechanism, the periodical review and the automatic surveillance mechanisms are put in place to guarantee the compliance of the certified website with the ethical principles of HON as much as possible, incidental inaccuracies cannot be completely excluded. In no event the HON foundation and/or its partner(s) can be held liable for any damages resulting from the use or inability to use HON certified websites nor can the HON foundation and/or its partner(s) be held liable for the content of these certified websites, including, but not limited to the information of third-parties or hyperlinks accessible via HON certified websites.

The certified website is responsible for the content of its website, unless otherwise provided by law.

 

>> Más información sobre el HONcode?

A continuación se detallan unas muestras de los contenidos identificados por el Equipo de HONcode, que contribuyen a justificar la conformidad con los 8 principios éticos.

The content of this certificate has been collected and written by the Health On the Net Foundation (HON) and should not be used without previous permission granted by HON. A request for permission can be sent to: HON.

1. Autoría
Les persones autores d’aquest bloc no són professionals del camp de la salut i no exerceixen cap activitat relacionada amb la farmàcia, la medicina, la nutrició o la salut ni tenen coneixements per donar consells o directrius en aquests camps a cap usuari.
Administració/Redacció del bloc:

  (01 Dec 2011) - Link

For the collaborative platform:

Els comentaris realitzats pels lectors no poden fer-se de forma anònima, es realitzen mitjançant la identificació pel seu correu electrònic i el seu nom i cognoms (opcional). Els comentaris estan subjectes a moderació abans de la seva publicació. No s’admeten comentaris amb continguts ofensius o injuriosos, ni tampoc aquells amb publicitat o que s’allunyin de la temàtica del bloc. No s’avisarà als usuaris quan el seu comentari sigui rebutjat per a la seva publicació.
(01 Dec 2011) - Link

2. Presentación del sitio:
Misión:
Com la resta de blocs del Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació, el de Farmàcia vol ser un espai de comunicació amb el propòsit de:
  (01 Dec 2011) - Link

Audiencia:
Aquest bloc està obert per a ser consultat per qualsevol persona que cerqui informació relacionada amb les ciències de la salut i dels aliments.
  (01 Dec 2011) - Link

Complementariedad:
No oblidar que la informació referenciada en aquest blog ho està per donar suport, no per a reemplaçar, la relació que existeix entre un visitant pacient o visitant del lloc i el seu farmacèutic, metge o especialista en nutrició.
  (01 Dec 2011) - Link

3. Confidencialidad
Aquest bloc no recull dades personals de cap tipus. La informació proporcionada pels usuaris en els seus comentaris no serà cedida a tercers.
  (01 Dec 2011) - Link

For the collaborative platform:

Els usuaris són conscients que una vegada que els seus comentaris siguin aprovats, la informació que proporcionin en ells quedarà visible per a tothom sota la seva pròpia responsabilitat.
(01 Dec 2011) - Link

4. Atribución, referencias y actualización
Only data for one sample are displayed among those selected.
Per a més informació no dubteu en llegir l’estudi complert a: Tulipani, S.; Llorach, R; Jáuregui, O.; López-Uriarte, P.; Garcia-Aloy, M.; Bullo, M.; Salas-Salvadó, J.; Andrés-Lacueva, C. «Metabolomics Unveils Urinary Changes in Subjects with Metabolic Syndrome following 12-Week Nut Consumption». Journal of Proteome Research, 2011, 10 (11), pàg. 5047–5058. DOI: 10.1021/pr200514h.
  (01 Dec 2011) - Link

For the collaborative platform:

Les afirmacions sobre farmàcia, medicina, nutrició o salut que es realitzin en aquest blog, sempre que sigui pertinent i possible, seran sustentades mitjançant hipervincles a les fonts originals.
(01 Dec 2011) - Link

Darrera revisió: 15 Febrer, 2010
  (01 Dec 2011) - Link

For the collaborative platform:

Posted on dijous, desembre 1, 2011 by Biblioteca de Farmàcia
(01 Dec 2011) - Link

5. Garantía
This principle is not applicable for this site 

For the collaborative platform:

L’autor i els lectors que incloguin comentaris es comprometen a actuar amb honestedat i veracitat quan incloguin informacions o afirmacions sobre teràpies o tècniques en farmàcia, medicina, salut o nutrició. Per a això, s’hauran de referenciar aquestes afirmacions.
(01 Dec 2011) - Link

6. Transparencia de los Autores
Com contactar
  (01 Dec 2011) - Link

7. Transparencia del Patrocinio
Aquest bloc, com la resta de blocs del Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació, està patrocinat per una institució pública universitària, concretament el CRAI de la UB, i està allotjat a WordPress.com (més informació aquí).
  (01 Dec 2011) - Link

For the collaborative platform:

Personal de la biblioteca
(01 Dec 2011) - Link

8. Honestidad y Transparencia de la Publicidad y la Política Editorial
Aquest bloc no admet publicitat amb finalitats lucratives ni rep cap tipus de finançament provinent de la publicitat.
  (01 Dec 2011) - Link

For the collaborative platform:

Els comentaris dels lectors que incloguin publicitat amb aquests fins no seran admesos.
(01 Dec 2011) - Link

HONcode status

Solicitud de certificación HONcode!

Descárgate gratis la barra de herramientas HONcode Search to the HON database of certified websites.
Descárgate gratis la barra de herramientas HONcode: verificación automática del estado de certificación de sitios web de medicina y salud.Principios Búsqueda de sitios HONcode © Health On the Net Foundation